bubblor

/clara

Kýpros

Hej!
Hemma nu.
Förbered er på en lång reseskildring:

Det började med att vi åkte till flygplatsen vid tre, planet var planerat att gå vid halv sju. Fyra var vi där och halv fem ungefär var vi klara och vi kikade runt i taxfree affärer, tills det var dags att gå till gaten. Vi boardade planet, och då började det strula. Flygrädd som jag är fick jag panik. Det började med att strömmen gick, och att de små tv/datorerna på sätet framför dampade.
Efter en halvtimme pratade en flygvärdinna i högtalaren, och sa att de hade problem med att få av det gamla bagaget tillhörande de som kommit in med planet precis, och hela planet suckade.
Bandet där containrarna med bagage hade nämligen gått sönder, så de fick göra det för hand.
1 och ½ timme senare började vi äntligen köra upp på startbanan.
Det blev 6 timmar istället för 4, men tillslut kom vi fram, vid etttiden, och hotellen och bussarna var förvarnade om att planet var försenat.
Första dagen var jättesolig. Satt vid poolen hela dagen.
Den brinnande hettan slog emot oss varje gång vi gick ut, 35 grader och varm vind.Sen på kvällen var jag jet-laggad och trött (1 timmes tidsskillnad, men ändå) och så la jag mig i den förfärligt obekväma hotellsängen, och läste. Helt plötsligt kom ett ofantligt äckligt kryp hoppande på kudden. Jag skrek högt, haha, ett stor jävla gräshoppa hade hoppat in. Det var så äckliiiiiiiiigt. Usch jag trodde jag skulle dö.
Den var typ _______________________________   så stor. Och fet och helt svart och hoppade en halvmeter upp i luften. Mot mig. Sov inget den natten, haha.
Nästa dag var det lika stekande, så vi badade och gick till havet. Det var så fint där! Kristallblått vatten.
En dag tog vi en båttur ut på djupa havet, åkte i två timmar och stannade sen vid vackra berg och badade i det turkosa vattnet. Hade med oss cyklop så kunde se på de vackra fiskarna. Det var grymt!Mer bilder vid annat tillfälle. Kram!

And I'm off


Nya böcker

Har 6 böcker + 1 tidning att läsa lata dagar vid poolen på Cypern, varav 5 är nyköpta:

The Heroin Diaries - Nikki Sixx (självbiografi)
Änglar - Marian Keyes
En shopaholic säger ja - Sophie Kinsella
Frost - Maggie Stiefvater
Live to win (låtarna som skrev mitt liv) - Andreas Carlsson (självbiografi)
Som om ingenting - Katarina von Bredow
+ FRIDA tidning :)

Lär inte hinna läsa ut alla men äh... tar med dem ifall ;D


/clara

#25 Day - A song that makes you laugh

Alltså, massa låtar kan få mig att skratta, men om man tar en så blir det väl Skaka rumpa - Sean Banan.

Den är rolig. Andra låtar som får mig att skratta kan ju vara såna med minnen.

 

/Clara


Bästa veckan hittills

Det här var klart bästa veckan på sommarlovet hittills.

Det började med att Adina sov över från måndag-tisdag.
På onsdagen åkte jag in till stan och såg på premiären av Eclipse med tjejerna i min klass, helt grym film, älskar den. Bästa hittills, så olik de andra och jag älskar att det är så mycket action!
Efter det åkte jag med tjejerna ut till en av deras sommarställe på en ö. Haft fantastiska dagar där! Vi har badat, fotat, gått runt den otroligt vackra ön, skrattat, grillat... och så hände en massa saker också. Underbart!
Idag kom jag hem, åkte stekhet buss i en timme till terminalen där pappa hämtade upp mig. Sover alltid dåligt när jag sover hos någon annan, så jag är väldigt trött. Ska ta igen det ikväll och bara slappa istället för att springa runt på kullerstenarna inne i byn... köpt glass gjorde vi också! Bilder kommer upp när jag hittar sladden. ;)

/ ClaraNu börjar mitt lov på riktigt!

Okej inte för att mitt lov redan har börjat men ni förstår nu åker jag till min sommarstuga och sen åker jag till Claras sommarstuga sen åker jag tillbaka till min sommarstuga sen åker jag hem och sen åker jag till min andra sommarstuga! Så det kommer dröja länge innan jag kommer blogga igen för jag har inte något mobilt bredband eller så.
Det kanske kommer ett enstaka inlägg någon gång från min sida jag vet inte hur det blir för Clara men ha en underbara sommar <3

skönt ute

just nu sitter jag ute i trädgården och bara har det skönt!
idag har jag inte hittat på så mycket, jag har tittat på sommarlovs morgon (sommarlov) och jag har lekt med mina fåglar.

Ska snart dra och bada så ha det bäst <3


 

 

Eclipse

ÅÅÅ filmen var sååå bra den bästa hittills <3<3<3<3<3
Den bara måste ses tveka inte för den var så sjukt bra :)
Och den bästa repliken i hela filmen var såklart när Jacob sa till Edward:
Jag är hetare än du!
Hahahah ni som har sett New Moon eller läst böckerna vet att Jacob är en "varulv" och är väldigt varm (kropstämperatur runt 40C) Och Edward är ju kall, så ja det stämmer Jacob är hetare. Men sen vet jag inte om det stämmer att Jacob är snyggare än Edward enligt mig är Taylor Lautner snyggare än Robert Pattinson men min favorit är Jasper som spelas av Jackson Rathbone. Fast bäst humor i filmen har nog ändå Emmet!
Såpbubblor <3

En såpbubbla är ett tunt skikt av såpvatten som är fylld med luft. Såpbubblor används främst som leksak. Såpbubblor fås genom att i vatten tillsätta ämnen som sänker ytspänningen så att ytskiktet blir mer elastiskt och att det därmed blir möjligt att blåsa stora och förhållandevis hållbara bubblor. Ämnen som minskar vattnets ytspänning är bland andra diskmedel och glycerol. De färger som ofta framträder i en såpbubbla kallas irisering.

Källa: Wikipediap.s jag älskar såpbubblor :D

GOD JULI

Idag är det första juli och jag ska se Eclipse :D
För er som inte vet är det tredje Twilight filmen.
Filmen hade Premiär igår och då såg som sakt Clara den, nu är hon på sin kompis land.
Nu ska jag väl ta och äta frukost :)
Tänk hur ett träd kan växa så...


RSS 2.0