Twitter!!!

Tjaa!! Följ mig (Clara) på twitter :))
Heter @claramytheres där :D
Där skriver jag mer än här haha! Massa kul finurliga saker och bilder och mmmm, fast följ på instagram också, heter samma där :)
Och mmm. Kram :)


Lill... Fredag

Hallå bloggen!
Sitter i ett litet rum innanför en blomsterbutik. Har prao de två veckor som ligger framför oss och denna veckan praoar jag i en blomsteraffäär :)
Det är sjukt mysigt, mycket bättre än skola... Liksom stå och fixa med en liten blomkruka, lukta på goa rosor och annat samtidigt som man snackar med de som jobbar och lyssnar på P3. Sååå mysigt!!! Haha börjar jag bli gammal? ;) näe, butiken är liten och fräsch så ah :)
Nu har jag precis käkat och har lite rast, ska snart gå ut igen. Efter praon ska jag hämta min kusin, vi fikar eller nåt och sen drar jag väl hem. Har lite plugg trots att det är prao... Typ tre större arbeten som ska vara klart veckan efter praon.
Jajaja nu ska jag dricka vatten och sen bege mig ut, ciao!


I have no belief But I believe

Hej, Idag har varit en sådan dag då man sitter hela eftermiddagen och gör läxor. Men annars är måndagar ganska chill. Just nu sitter jag och letar efter photoshop brushes men egentligen borde jag sova för ska spela en viktig match imorgon.

 

Helgen, I lördags var jag med Clara och i söndags Fotade jag Josefine, Aina och Tilda.

 

 

Sitter och lyssnar på låtar från albumet Insomniac som fyller år idag, så ett stort Grattis :)


Frågor och svar.

Snodde nåra frågor från en blogg som hon fått på en frågestund, tänkte svara på dem för att fördriva tid... och för att nåra av er kanske vill veta mer, lite kul kanske. Haha eller något.

PS Ny header. Tryck f5.

Favorit:

Citat/rad/textstycke ur en låt? Hm... om man kan välja vilken som helst så typ, ett som är fint är väl "Ta mig till kärlek" från Håkan Hellströms låt Känn ingen sorg för mig Göteborg... Alltså det finns ju så många fina i varje fin låt. Just det citatet är kanske tråkigt och vanligt haha. Eller ur Markus Krunegårds låt Stjärnfallet "Stjärnfallet är jag, och du är himlen jag föll från idag".
Eller: Det gör ont att veta, men lika ont att undra - Håkan Hellströms Försent för Edelweiss (sååå mycket fint i den låten). Eller vilket som helst från Sång i buss på villovägar 2007.
Godis? Choklad och sura saker typ! Fast inte för sura, utan typ sötsura, eller sockriga...
Dryck? Mjölk eller röd fanta. 
Mat? Lasagne, mcDonalds och Subway. Alltid haha. Och pasta!!! Pasta är det godaste, åh. 
Komiker? Henrik Dorsin, Björn Gustavsson och Cecilia Forss... yeah jag know mina komiker haha! 
Affär? Topshop & Monki. Gillar Urban outfitters och Zara också, men aldrig handlat på U.O. och inte mycket på Zara heller, Urban finns inte i min stad och Zara vet jag typ inte vart det ligger, haha..
Bok? Film? Bok: Älskar Harry Potter böckerna, Twilight böckerna, Marian Keyes böcker... osv osv. Läser hur mycket som helst. David Nicholls "En Dag" är fin också. Och Norwegian Wood. Film: Harry Potter filmerna, Lejonkungen, Amelié från Montmartre.

Kläder? Älskar jeans, särskilt färgglada, men oftast är de nedrigt obekväma, har ett par som är sköna som strympbyxor... men strumpbyxor och kjol är bra också! Så mysigt. Halsdukar. Koftor. Älskar rockiga kläder, skinnjackor, slitna tröjor och svarta jeans med dr. martens typ. Joan Jett!
Person? Favoritperson... har en del favoritpersoner. 
Ämne i skolan? Musik kanske... 
Band? Ååh. Green Day... eller Coldplay. Eller Paramore. Åh jag vet inte. Broder Daniel.


Tv-program/serie? The Simpsons, Vänner, The Vampire Diaries, Scrubs ♥... älskar komedier, men inte typ såna med gamla gubbar som skämtar om att deras fruar ska stå i köket, som Alla älskar Raymond eller Jims värld typ. Okej tidsfördriv men inte underhållande...
Har du några piercingar/tatueringar? Om inte, ska du skaffa? Om du har, vart har du dom?
Inga piercingar alls, inte ens hål i öronen, samma med tatueringar.. Ska nog skaffa det, piercings vet jag inte, läppiercing tycker jag är ganska ballt. Men tatueringar vill jag väldigt gärna ha när jag får!! Har redan planer på några haha.
Finns det något du önskar att du inte hade gjort - vad? Kan nog komma på några om jag tänkte efter, vill nog inte tänka efter...
Bästa sommarlovsminnet? Om det är denna sommaren, så... Venedig var fint. Eller Timo Räisänen på kulturkalaset, shit det var underbart!!
Tråkigt jobb men bra lön eller roligt jobb men mindre bra lön?
Roligt jobb med bra lön! ;)
Drömyrket? Fotograf... för tillfället. Vill fotografera natur, djur och samhälle. Inget modellande.
Du var tvungen att ställa upp i ett av dessa tvprogram, vilket väljer du; bonde söker fru, idol eller big brother? Bonde söker fru... haha eller Idol. Men ändå inte. Big Brother? Bonde söker fru. Alltså nä ingen av dem... Idol.
Har du några husdjur? Tre undulater, världens finaste! Vill ha katt och häst, är allergisk, hatar det.
Den längst åt  höger är min, de andra två är Adinas! Har ingen bild på alla mina tre..

Om du fick se EN konsert till, endast EN och INGEN mer i hela ditt liv, vilket band/artist skulle få stå för den konserten? Shit... Green Day. Eller, hör och häpna, Tokio Hotel, bara för att jag var helt sjukt stort fan av dem, och aldrig sett dem haha. Jo nån av dom. Vet inte.
Kommer nog svara på lite mer sånthär, älskar att svara på frågor och typ listor och sånt, känns som att man lär sig något... eller jag vet inte haha! Kul iallafall, ställ frågor till mig.
Ciao

RSS 2.0