A/en kväll då jag borde göra annat

Hej, det var ett tag sen jag bloggade. Har inte riktigt kunnat komma igång ingen inspiration men nu sent på kvällen kände jag att det kanske var dags att skriva ett inlägg.

 

Idag har jag hängt med Josefine. Vi har spelat massor av coola spel på mobilen, tillexempel "wordfeud" det är beroendeframkallande!

 

Det är nog dags att stänga av datorn och gå till sängs, haha. Nej men seriöst blir så trött av skolan så det är inte sant. Mycket läxor och långa dagar, "life is hard".

God natt // AdinaVagabond

Svimmar. Måste. Ha.

c/ Monday

Måndag. Den har väl flutit på. Började med att vakna utmattad och helt bisarrt trött. Orkade inte prata med någon första halvan av skoldagen. Försökte få fram nåt personligt på papper på bildlektionen, gick inget vidare. Kämpade på idrotten. Läste på SO:n, försökte analysera vad jag läste, gick inge bra det heller. Åt skolmat, det var rätt gott. Hade rast. Räknade duktigt på matten, x upphöjt till två och roten ur ditt och datt och pythagoras sats, försökte komma på  nåt bra svensk att ha tal om på engelskan, blev mest ett surr av Ikea och Håkan Hellström och ordet "lagom" och diskussioner kring vilka som hade engelska förra veckan och borde få sluta tidigare nu osv osv.
Åkte hem, drack oboy som inte smakade så bra, chattade på skype, och nu borde jag verkligen plugga.
Hejdå så länge
ps. ska jag följa normen och färga håret mörkt i vinter? Eller ska jag göra tvärtom och bleka? Hmm vill ha typ... urblekt lila eller brunsvart.

Lala

I eftermiddag blir det barnkalas, och imorgon är det fredag.
Varit en sjukt jobbig skoldag, egentligen var den hur bra som helst och vädret kunde inte varit bättre men min allergi förstörde allt. Det är typ psykiskt, så fort jag tänker mig hur det kliar i ögonen och börjar rinna eller hur folk kollar på mig så börjar det klia i ögonen osv, och jag kan inte kontrollera det heller. Så fort jag får andra tankar, om jag sitter och läser eller nåt, så går det bra, men så fort jag tänker på det: kaos.
Typ nu bara för att jag skriver om det rinner ögonen, så sjukt frustrerande, ögonen kan liksom inte rinna i skolan! Alla tror att man gråter då. Hatahatahata.
Nu bär det av mot kalas!


RSS 2.0