Hej hej sommartider

Slutade skolan igår, hade en asfin dag med nästan hela klassen efter skolfirandet.
Vår lärare höll tal, han höll på att börja gråta, haha aw. Sommarlov nu, kan knappt fatta det, så jävla gött! Ska softa och verkligen slappna av, för att sen köra järnet i höst... men det är långt kvar. Slippa all prestationsångest, gud så underbart. Fiskmåsar, röda stugor, skärgården, krabbfiske, glass, åskväder, midsommar, landet, skogen, luftiga kläder, sandaler, sommar du är välkommen.
Har duschat, var nyss ute för att känna på vädret, såg soligt och varmt ut men det blåste kallt, så gick in och bytte mina jeansshorts mot svarta jeans.
Senare idag möter jag upp ett par vänner för Pirates of the Caribbean 4! Big expectations på den.
Lär antagligen sitta här tills dess... måste städa mitt rum, fast egentligen måste jag inte, dessutom pallar jag inte. Känner i halsen att jag håller på att bli förkyld, antagligen bra att jag inte drar ut och flänger runt, inte bli sjuk nu tack.
Yeah. Glad sommar på alla.

I <3 ice cream

okej okej jag vet det det var evigheter sen jag bloggade sis men HALLÅ VA FAN DET ÄR SOMMAR!
Slutar inte skolan försen på onsdag men efter skolan är jag med kompisar och spelar fotboll (spelade match igår och vi van med 2-0 awesome!) haha ja kommer inte blogga under sommaren för har annat för mig! ehehe hoppas jag!
men jag kanske får för mig att slänga in ett inlägg...
mehehe nu ska jag sluta blogga och få Clara att svara på msn.
//Adina
minnen<3

RSS 2.0