c/ Lördagskväll

Med risk för att vara helt supertjejig och hemsk så kastar jag mig in i höstbloggarpaniken genom att fixa en kategori, och jag tillägnar den till skor.
Jag är.. en complete shoe-maniac, shoholic, skogalning, ba ja.
Och nu känner jag att jag kommer blogga om en massa skor i höst. Så då är det lika bra att det får en helt egen kategori, ja det känns rätt. Fast samtidigt lite fel, jag, eller vi, är ju inte precis en modeblogg... men skor... det spelar i en annan liga. Skor är viktigt. Jag är så besatt av skor som... folk kan vara besatta av... typ... väskor. Haha nämen jag vet inte.
Typ, som en passion. Som att fotografera. Fast ändå inte riktigt. Jag.. gör ju foton, men inte skor... ah skitsamma vad allt handlar om är: Ny kategori som heter Skor och kommer fullproppas med äckelsnygga skor.
Det var ett tag sen senast men nu är vi (eller åtminstone jag) tillbaka i full galopp. Tror jag. Headerbyte och sådant lär väl dyka upp...
Och tusentals nya fotografier såklart.
Nu måste jag snart sova, vännerna är på Daniel Adams-Ray och jag sitter hemma och har skiiiiitont i halsen och taggar morgondagens tidiga uppstigning... Måndag: Skolstart. Brinn.
Puss

Kommentarer

Åsikter? Skriv här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (enbart för oss)

Länka till din blogg/hemsida här:

Låt orden flöda (be kind!):

Trackback
RSS 2.0